Zelfvertrouwen vergroten in het moederschap

3-maanden Mama Coaching Programma

Bij Frou Frou Begeleiding kun je terecht als je geen roze, maar een grijze wolk ervaart. Ik help je om je negatieve gedachten om te zetten in positieve. Een post partum depressie zou geen enkele moeder alleen hoeven te doorstaan.

In dit programma ga ik je in 12 weken leren hoe je meer zelfvertrouwen kan ontwikkelen als moeder. Je krijgt een leuk werkboek en fijne video’s van mij, om je goed door dit onlineprogramma heen te helpen. Je komt in een online community (The Huddle) waar je in een veilige omgeving met andere moeders je ervaringen en vragen kan delen. Ik zal daar zelf ook regelmatig te vinden zijn. Tussendoor heb je nog twee een op een sessies met mij, waarin je al je vragen, bevindingen en aha momenten kan delen!

Door “Zelfvertrouwen in het moederschap”, zal je beter in je vel komen te zitten als mama. Zodat je het moederschap beter aan kan. Je zal de meningen van anderen makkelijker van je af kunnen laten glijden en durven te vertrouwen op je intuitie. Je moedergevoel liegt namelijk nooit, je moet het alleen nog zien te vinden en er in gaan geloven. Het zit al in jou, het moet er alleen nog uit zien te komen en daar ga ik je mee helpen!

Over drie maanden zit je heel anders in je vel en zal je trots zijn op wat je allemaal bereikt hebt!

Herken je dit?

Je voelt je vaak onzeker in het moederschap en zou je zelfvertrouwen zo graag willen vergroten.
Je vraagt je dagelijks af: ben ik wel goed genoeg als moeder?
Het leven als mama valt je zwaar zonder dat je begrijpt waarom.
Je wil zo graag genieten van het moederschap, maar elke dag is een struggle.
De onzekerheid in je leven als mama is allesomvattend aanwezig en je ku­­nt het maar niet van je afschudden 
Je hebt het gevoel dat het moederschap anderen veel makkelijker afgaat en bent daar soms jaloers op.

Je constant laten leiden door onzekerheid, stopt vandaag nog, lieve mama! Je zelfvertrouwen vergroten is iets wat je aan kunt leren. Ik ben daar het levende voorbeeld van. Durf op je intuïtie te vertrouwen en leer hoe je van jezelf kunt houden, precies zoals je bent. Zonder twijfel en zonder schuldgevoel. Want dat verdien je!

Dat kan anders!

Stel je voor:

Je durft te vertrouwen op je moedergevoel, ook als je een baaldag hebt. 
Je voelt je zeker in je rol als mama en laat je niet meer beïnvloeden door de picture perfect beelden die je online en offline voorbij ziet komen.
Je kunt de negatieve gedachtestroom in je hoofd stoppen en kunt weer ontspannen.
Je maakt betere keuzes in het leven en deze hebben een positieve impact op jou én op je gezin. 
Je durft vaker nee te zeggen in plaats van steeds te pleasen. 
Je houdt van jezelf precies zoals je bent en dat voelt heerlijk.

ja, dat zou ik graag willen

Zo doe je dat:

Veel moeders voelen zich onzeker zo net na de bevalling. Er komt enorm veel op je af. Je hebt ineens een kindje waar je 24/7 voor moet zorgen. Het enorme verantwoordelijkheidsgevoel drukt op je en je slaapt weinig. Tel daar de rondgerende hormonen bij op en je hebt de poppen aan het dansen. Veel moeders denken dat dit er nu eenmaal bij hoort. Maar wat als ik je vertel dat je ook kunt leven, in plaats van alleen te óverleven in het moederschap? Wat als je zou floreren als mama in plaats van constant concessies te doen? Ook jij kunt dit leren in dit drie maanden durende mama coaching programma.

Het programma vindt plaats in een online community en brengt je meer balans en zelfvertrouwen in je leven als moeder. In drie maanden leer je hoe je jezelf op de eerste plek zet. Want als jij het niet doet, wie dan wel? Ook leer je hoe je onzekerheid ombuigt in zelfvertrouwen, wat van binnenuitkomt in plaats vanuit externe factoren. Want die kun je niet beïnvloeden. Waar je wél invloed op hebt, is hoe jij omgaat met moeilijke situaties of negatieve gedachten en emoties. Ik leer je hoe je van jezelf kunt houden, met al je glorieuze eigenschappen en de wat mindere kanten van jezelf. Naast het online programma, heb je ook regelmatig persoonlijk contact met mij via mail of whatsapp. Bovendien doen we om de paar weken een-op-een mama coaching sessies via Zoom waarin we je progressie en je leermomenten bespreken. Hierdoor sta je een stuk zelfverzekerder in je schoenen als mama en voel je je meer in evenwicht. In de werkboeken die je bij dit programma krijgt, staan huiswerkopdrachten, zodat je niet afhankelijk wordt van mij, maar het straks gewoon allemaal zelf kan.

En meld je je nu aan? Dan krijg je ook mijn boek cadeau!

ja, ik wil me aanmelden!

“Als je twijfelt of Tilda van Frou Frou begeleiding je kan helpen, zeg ik volmondig JA! Tilda heeft mij echt heel erg geholpen, om uit mijn PND te komen. Ik was eerst onder begeleiding van het ziekenhuis, maar wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet om Tilda een berichtje te sturen. Ze nam snel contact op en bij haar durfde en kon ik echt alles bespreken en mezelf zijn. Goede, praktische oefeningen die echt helpen en Tilda is er altijd voor je. Ik ben haar zo dankbaar!
- Janneke Spuijboek

Recensie

Bonussen:

Je krijgt van mij een extra Q&A, waarin je tussendoor vragen kunt stellen als je onverhoopt vastloopt of extra vragen hebt over het proces waar je doorheen gaat.

Daarnaast krijg je een fijne podcast over het moederschap. Deze kun je downloaden en luisteren op een moment dat voor jou goed uitkomt.

Ik wil dit!

“Ik heb een aantal sessies bij Tilda gevolgd eind 2019.
Inmiddels gaat het een stuk beter met mij.
Tilda heeft mij laten inzien dat ik niet alleen ben en mij totaal niet hoef te schamen voor mijn gevoelens en verdriet.
Zelf hoop ik doormiddel van mijn ervaringen andere vaders en moeders te kunnen steunen.
Dankjewel Tilda voor je luisterende oor en de erkenning!”
- Johanna Blom

Recensie

Je voelt je zelfverzekerd als moeder en straalt dit uit.

Je bent weerbaarder, waardoor je goed om kunt gaan met tegenslagen.

Onzekere gedachten brengen jou niet langer van je stuk.

Je kunt het moederschap weer aan en floreert hier zelfs in.

Je weet wat je innerlijke negatieve overtuigingen zijn en hoe je hiermee om kunt gaan. 

Je hebt een mindful manier van leven ontwikkeld en geniet van de kleine dingen des levens.

De mening van een ander glijdt van je af en doet geen afbreuk aan je gemoedstoestand of zelfvertrouwen.

Na dit traject heb je dat gewilde zelfvertrouwen ontwikkeld wat je vroeger alleen zag bij anderen.

Je maakt van jezelf een prioriteit en stelt duidelijke grenzen.
Na deze drie maanden kun je de eerste weken nog contact kunnen zoeken als dat nodig blijkt.

Aan het einde van het Zelfvertrouwen vergroten in het moederschap programma heb je veel bereikt:

Na deze drie maanden kun je de eerste weken nog contact kunnen zoeken als dat nodig blijkt.

Dit programma is echt bedoeld voor de moeders die bereid zijn om grote stappen vooruit te maken. Mama’s die bereid zijn om tijd en energie te steken in hun ontwikkeling als moeder en vrouw. Dit is een mama coachings groep en programma waar je je niet hoeft te verontschuldigen voor wat je allemaal denkt en voelt. Je kunt helemaal jezelf zijn in een authentieke en veilige omgeving.

Ik wil dit!

De investering voor dit traject is € 595, maar er geldt nu een tijdelijke actieprijs voor € 297,-. Is het lastig om dit in 1 keer te betalen? Dan kun je ook kiezen voor 2-maandelijkse termijnen van € 149. 

Dit krijg je voor de investering: 
- Toegang tot het online programma van 3 maanden

ik wil graag in 1 keer betalen

Investering: €297,- incl. btw

ik wil graag in 2 termijnen betalen

*De termijnen worden in 2 maandtermijnen afgeschreven

Investering: €149,- per termijn*, incl. btw