Mijn Klanten

Frou Frou Coaching klanten

Waar is die roze wolk in hemelsnaam? Dit denk je dagelijks. Waarom lijkt iedere moeder het zo makkelijk af te gaan en worstel ik zo met het moederschap? Ben ik wel een goede moeder voor mijn kindje(s)? Heb ik alles in huis om een goede moeder te zijn? Dit zijn vragen die veel jonge moeders bezighouden. Logisch, want moeder worden is een enorme verandering in je leven.

Voel je je onzeker over het moederschap? Heb je het gevoel niet goed genoeg te zijn en ben je prikkelbaar? Lees dan even verder. Ik begrijp je namelijk heel goed. Na de geboorte van ons dochtertje, voelde ik me werkelijk net zo. De enorme verantwoordelijkheid die ik voelde was zo overweldigend, dat ik er ’s nachts van wakker lag. Ik piekerde me suf of ik het allemaal wel aan kon en voelde me vaak wanhopig en angstig. Bang dat mijn kleintje iets zou overkomen, misschien ook wel door mijn toedoen. Ik wilde het allemaal zo graag goed doen. De lat lag enorm hoog. Veel te hoog. Hierdoor accepteerde ik niet, dat goed ook goed genoeg is. Nee, ik moest het altijd beter doen. Uiteindelijk werd bij mij de diagnose “postpartum depressie” gesteld. Ik vond het een klap in mijn gezicht, maar tegelijkertijd ook een opluchting. Eindelijk was er een verklaring voor mijn negatieve gedachten en depressieve gevoelens.

Omdat ik je zo goed begrijp, biedt ik je hoog kwalitatieve zorg aan in de vorm van één op één therapie-sessies. Tijdens deze gesprekken zullen we dieper in gaan op jouw gedachten en emoties. Samen werken we aan een toekomst die vrij is van wanhopige en angstige gedachten. Ook is er de mogelijkheid tot groepsgesprekken, waarin je samen met andere moeders je ervaringen deelt in een vertrouwde en veilige omgeving. Ik begeleid jullie tijdens deze groepsbijeenkomsten.

Tevens is er de mogelijkheid om bij mij de Mama Meditatie te volgen, om de maalstroom aan gedachten te stoppen. Bewuster leven, in het hier en nu is een belangrijke stap naar een gelukkiger en rustiger bestaan. Door middel van meditatie-oefeningen en ademhalingsoefeningen, werken we aan je bewustzijnsniveau. Dit zal je helpen om ’s nachts beter te kunnen slapen en je algehele gevoel van welbevinden te verhogen.

Aan het einde van ons therapie traject ben je in staat om zelfstandig verder te gaan. Je hebt de kwaliteiten al in huis, ik help je enkel om ze naar boven te krijgen. Samen werken we aan meer zelfvertrouwen, zelfacceptatie en een betere nachtrust. Er wacht een toekomst waarin negatieve emoties nog wel voorbij zullen komen, maar waarin je ze kan laten gaan. Zonder veroordeling. Met mildheid naar jezelf leren kijken is een groot goed. Ik ga je hierbij helpen in een vertrouwde omgeving waar authenticiteit, respect en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Welkom bij Frou Frou Begeleiding!