1 op 1 mama meditatie

Frou Frou Coaching 1 op 1 sessies

Dagelijkse beslommeringen

  • Wordt je in het dagelijkse leven vaak opgeslokt door alle dagelijkse beslommeringen?
  • Is je dag alweer voorbij zonder ook maar enig moment voor jezelf te hebben gehad?
  • Gaan je emoties met je op de loop en heb je het gevoel overspoeld te worden?

Mindfulness

Ik heb goed nieuws voor je. Dit kan je namelijk doorbreken, door bewuster en meer volgens de richtlijnen van Mindfulness te gaan leven. Als je bewuster leeft, zal je een groter gevoel van welbevinden en innerlijke rust ervaren. Iets wat veel mensen nastreven in deze hectische en veeleisende maatschappij. Tijdens deze één op één meditatie sessies ga ik je helpen weer in contact te komen met je bewustzijn, in het hier en nu.

Daar is niks zweverigs aan, het is juist heel logisch en praktisch. Als je namelijk stopt met na te denken waar je zou moeten zijn en je richt op het hier en nu, zal je een veel groter gevoel van rust en geluk ervaren, dan als je alleen maar aan het piekeren bent over waar je naartoe wil.

Luisteren naar je lichaam

Zeker als moeder, wordt er een hoop van je gevraagd. Je houdt in je eentje alle ballen in de lucht en ’s avonds wil je niks liever dan op de bank neerploffen en nergens meer aan denken. Ik zorg ervoor dat zelfs die momenten nog omgezet kunnen worden in een positieve en zelfbewuste ervaring. Door middel van verschillende soorten meditaties, leer ik je te ontspannen en te luisteren naar je lichaam. Door middel van diverse oefeningen, die je makkelijk en laagdrempelig in het dagelijks leven kunt toepassen. Hierdoor zal je je meer relaxed voelen en bewust worden van je eigen patronen en gedachten. Ook jij kunt dit leren, echt waar!

Geïntresseerd

Wil jij ook meer rust en evenwicht in je leven? Schrijf je dan hieronder in voor de één op één mama meditatie.
Ik bel je dan binnen 24 uur terug, zodat we kunnen bespreken, hoe ik je het beste kan helpen.
Heb je voorkeur voor een dag of tijdstip? Vul dit dan bij de opmerkingen in.

Kosten voor een 1 op 1 meditatie sessies zijn: €595  per traject

* Verplicht Veld *