Groepssessies

Frou Frou Coaching Groep Sessies

Als je thuis in je eentje zit te malen of je wel een goede moeder bent, kan je wereld ineens heel klein lijken. Je voelt je geïsoleerd van de rest van de wereld en vraagt je af:

  • Waar is mijn leven gebleven?
  • Wie ben ik nu ik moeder ben?
  • Waarom voel ik me zo anders dan andere moeders?
  • Waarom ben ik niet vrolijk en straal ik niet van oor tot oor?

Moederschap

Wat je niet weet, is dat veel vrouwen moeite hebben met het moederschap. Sommigen weten dit alleen heel goed te verbloemen. Zij doen alsof het allemaal heel makkelijk is, alsof het allemaal wel mee valt. Maar helaas is dat niet altijd wat er echt speelt. Ook moeders met een postnatale depressie, kunnen voor de buitenwereld doen alsof het hun heel makkelijk af gaat. Ze zetten een grote glimlach op hun gezicht en gaan door alsof het niks voorstelt.

Depressie

Ik was ook zo’n moeder. Ik deed alsof het leven me toelachte, terwijl ik van binnen me diep en intens depressief voelde. Pas toen ik met andere moeders in contact kwam, hoorde ik dat zij hier ook last van hadden. Dat zij ook slecht sliepen en twijfelden aan hun capaciteiten als nieuwbakken mama. Zij deelden hun ervaringen met mij en ik voelde me niet langer eenzaam en alleen. Ik kwam van mijn onbewoonde eiland af en voelde me begrepen en gesteund. Ik kon mijn verhaal kwijt en werd niet veroordeeld. Integendeel, ik werd met open armen ontvangen en ik voelde me veilig. Omdat ik weet hoe belangrijk het voor jullie moeders is, om ook eens van andere mama’s te horen dat zij het ook zwaar hebben, heb ik de groep-bijeenkomsten georganiseerd.

Tijdens deze samenkomst kunnen jullie alles delen wat je kwijt wil, of juist alleen luisteren. Wees niet bang om negatief benaderd te worden. Tijdens deze sessies staat vertrouwen en veiligheid voorop. Alles wat jullie vertellen, blijft tussen ons. Ik zal jullie tijdens deze middagen begeleiden en zorg voor een hapje en een drankje. Na deze middag voel je je niet langer alleen in je (negatieve) gedachten en emoties. Je gaat met een beter gevoel weg en voelt je opgelucht.

Geïntresseerd

Wil jij ook van dat eenzame gevoel af? Meld je hieronder dan aan voor de groepssessies bij Frou Frou Begeleiding:
Ik bel je dan binnen 24 uur terug, zodat we kunnen bespreken, hoe ik je het beste kan helpen.
Heb je voorkeur voor een dag of tijdstip? Vul dit dan bij de opmerkingen in.

Kosten voor de groepsessies zijn: € 145,- per 6 sessies

* Verplicht veld *