Mama Meditatie

Frou Frou Coaching Mama Meditatie

Slaapproblemen

  • Piekeren is één van de grootste oorzaken van slaapproblemen.
  • Nachtenlang lig je wakker en je hebt geen idee hoe je dit patroon kan doorbreken.
  • Je voelt je overdag moe en neerslachtig.

Roze wolk

“Waarom kan ik niet gewoon slapen?”, vraag je je ’s nachts steeds opnieuw af. Met name jij als moeder zonder roze wolk, hebt hier nog meer last van. Want je peinst niet alleen over alledaagse dingen, maar ook over het moederschap en of je wel aan alle verwachtingen voldoet. De verwachtingen die je zelf hebt gecreëerd, want de lat ligt enorm hoog. Misschien wel te hoog. Je twijfelt of je wel een goede moeder bent en of je het eigenlijk wel aan kan. Zo vervelend, want je hebt je nachtrust heel hard nodig.

Het leven van alle dag vergt enorm veel van je. Ineens ben je niet alleen jij als je eigen persoon, maar nu vervul je ook de rol van mama. Een life changing event, kan je wel zeggen. Logisch dat dit onzekerheden en angsten met zich mee brengt. Geloof me, dat heeft iedere moeder. Speciaal voor jullie heb ik de Mama Meditatie ontwikkeld.

Zelfbewuster

Samen met andere moeders ga ik jullie leren het piekerpatroon te doorbreken, om ’s nachts weer lekker kunt slapen. Bewuster leven is de sleutel naar een groter gevoel van welbevinden. Voel jezelf energieker en zelfbewuster dan ooit tevoren, blijf dat ook vasthouden als deze training afgelopen is. Ik help je om van die negatieve gedachtenpatronen af te komen en je zelfvertrouwen te vergroten. Het moederschap hoeft niet alleen maar één grote strijd te zijn!  Leer om van die uitdagingen te genieten. Het delen van elkaars ervaringen en gevoelens, zal je helpen om je meer begrepen te voelen. Hierdoor kom je uit je isolement en merk je dat je niet de enige bent die hier last van hebt.

Geïntreseerd?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deelnemen aan de Mama Meditatie? Schrijf je daarvoor hieronder in!
Ik bel je binnen 24 uur terug, zodat we kunnen bespreken, hoe ik je het beste kan helpen.
Heb je voorkeur voor een dag of tijdstip? Vul dit bij de opmerkingen in.

Kosten voor het Mindful mama traject: € 595,-

* Verplicht veld