Jessica Droog

Mama mindfulness van Tilda was een leuke en leerzame ervaring. De setting was intiem en ongedwongen, ik voelde mij direct op mijn gemak. Tilda spreekt uit ervaring en met de juiste nuchterheid en humor heeft ze mij goed weten te bereiken. Er is niks wolligs aan, Tilda geeft heldere en toepasbare handvatten, erg praktisch. Tilda is echt een heerlijk mens en coach ze is betrokken, oprecht en positief.

Marleen van der Ley

Tilda heeft me heel goed geholpen tijdens ons coachingstraject. Ze luisterde vanaf de eerste seconde en ik kon mijn verhaal kwijt. Ze stelde de juiste vragen en wist al snel de vinger op de zere plek te leggen. Ik voelde me serieus genomen door Tilda en doordat zij hetzelfde heeft meegemaakt, voelde ik me begrepen. Ze is een betrokken en betrouwbare coach die mij het vertrouwen in mezelf heeft teruggeven.

Sandra (32 jaar)

Tilda heeft me weer op de been geholpen na een aantal heftige weken met een huilbaby. Er was helemaal geen sprake van een roze wolk en het was zo fijn dat dit helemaal geen taboe was. Sterker nog, ik voelde me enorm gesterkt dat ik niet de enige ben. Ze kijkt nuchter naar zaken met een instelling waarbij ze duidelijk aangeeft hoe om te gaan met mensen in je omgeving die niet positief bijdragen. Sprak mij aan!
Praktisch gezien was het opzetten van een schema al een enorme hulp en van daaruit is mijn zoon het ook veel beter gaan doen, waardoor het met mij ook steeds beter ging. Ze biedt altijd ruimte als je tussentijds contact wilt hebben, heel fijn als je in een rollercoaster zit waarbij iedere minuut je beleving verandert.
 

Myriam

Tilda is bij uitstek de aangewezen persoon om moeders met een postpartum depressie te coachen. Zij voelt haarfijn aan wat mensen nodig hebben en kan daarop anticiperen. Door haar warme persoonlijkheid voel je je bij Tilda meteen thuis. Ze luistert naar anderen en ziet bij anderen the bigger picture. Dit maakt haar uniek. De combinatie van luisteren, warmte en eerlijkheid maakt Tilda een oprecht mens. Ze windt er geen doekjes om. Haar benadering is altijd positief en met een flinke dosis humor

Marieke

“Na mijn bevalling had ik nooit verwacht dat ik negatieve gevoelens zou krijgen rondom de geboorte van mijn zoontje. Ik heb toen de hulp van Tilda ingeschakeld en daar geen spijt van gekregen. Ik kreeg gelijk het gevoel dat Tilda mijn gevoelens serieus nam en dat mijn gevoelens er mochten zijn. Tilda gaf me adviezen waar ik gelijk iets mee kon. Door in gesprek te zijn met een ervaringsdeskundige, werkte dit voor mij erg drempelverlagend, omdat ze precies weet waar ik het over heb. Hierdoor verdwenen mijn schaamtegevoelens snel naar de achtergrond. Ik zou Tilda zeker aanraden als lifecoach voor moeders. Super bedankt voor je inzet en adviezen!”

Aafke

“Het maakt niet uit hoe diep ik in de put zit: Na een bezoek aan Tilda vertrek ik altijd met een positief gevoel richting huis.”

Jeanine

“Dankzij mijn fijne gesprekken met Tilda heb ik handvatten gekregen om mijn leven weer positief op de rails te krijgen.”

Marleen

“Door gesprekken met Tilda heb ik veel steun ervaren in een moeilijke periode in mijn leven. Wat ik zo fijn vind aan Tilda, is dat ze een jonge vrouw is, die midden in het leven staat en ervaringsdeskundige is. Dat is zo waardevol in het contact. Je voelt je begrepen, ze geeft je adviezen waar ze zelf ook echt in gelooft en is ongelofelijk geduldig. Bij Tilda voel ik me vrij om eerlijk te zijn, omdat ik weet dat ze me nooit veroordeeld. Ze ziet je echt voor wie je bent en kijkt naar wat voor jou belangrijk is en bij jou past als het gaat om de aanpak van je probleem. Tilda is een fantastisch mens en coach, ik zou iedereen aanraden om met haar een traject aan te gaan!”