Mentorship Coaching: Programma voor lifecoaches

Ondersteuning & ontwikkeling voor (life) coaches in ondernemerschap en werkrelaties

Elk jaar komen er honderden (life)coaches bij in Nederland. Mijn ervaring is, dat het gros hiervan zichzelf niet onderscheidt. De coaches die bij mij een mentorship volgen, hebben allemaal 1 ding gemeen: ze leggen de lat te hoog voor zichzelf, zijn harde werkers en hebben moeite met dat hun praktijk en social media niet goed loopt.

Het goede nieuws is, ik kan je hiermee helpen! Deze ingewikkelde fase van het ontwikkelen van je praktijk hoef je niet alleen te doorstaan. Sterker nog: liever helemaal niet! Ik ga je begeleiden en zorgen dat je met zelfvertrouwen je praktijk gaat draaien en weet wat je doet als coach.

In een traject van zes een op een sessies, geef ik je tips en handvatten waarmee je zelf aan de slag gaat. Hierdoor wordt je niet afhankelijk van mij, maar leer je op eigen benen staan als coach. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en heb je aan het einde van ons traject gereedschappen waar je de rest van je ondernemersleven plezier van hebt.

“Als je altijd deed wat je deed, zal je altijd krijgen wat je kreeg”. Dus start vandaag nog met je te onderscheiden van die andere coaches. Samen gaan we je niche vinden en leer ik jou de fijne kneepjes van het vak!  

Herken je dit?

Je voelt je erg onzeker als coach en twijfelt vaak aan jezelf
Je social media kanalen lopen moeizaam, ondanks al het werk wat je erin stopt
Je vraagt je bijna dagelijks af waarom je niet groeit als ondernemer
Je financiële situatie laat te wensen over en dat frustreert je enorm
Je hebt al van alles geprobeerd, maar je coaching praktijk komt niet van de grond 
Je wil zo graag andere mensen helpen, maar lijkt je ideale doelgroep maar niet te bereiken

Jezelf steeds ondermijnen als coach, stopt vandaag nog! Weg met een bankrekening waar maar geen salaris op komt! Je hoeft niet zo te ploeteren als zelfstandig ondernemer. Zeg dag tegen die eeuwige beren op de weg. Je kan floreren als coach en er nog van genieten ook! Hoe? Dat lees je hier!

Dat kan anders!

Stel je voor:

Je veel interactie en bereik hebt op je social media kanalen
Je cliënten aantrekt die perfect bij je passen
Je desondanks je onzekerheden, je coaching praktijk evengoed van de grond krijgt 
Je rol als coach je past als een jas en je floreert in deze rol 
Je harde werken wordt beloond en je bedrijf enorm gaat groeien 
Je financiële situatie positief verandert, omdat cliënten bereid zijn jou te betalen voor je diensten
Je zelfvertrouwen hebt als coach en dit ook uitstraalt naar de buitenwereld

ja, dat zou ik graag willen

Zo doe je dat:

Elk jaar komen er honderden coaches bij in Nederland. Mijn ervaring is, dat het gros hiervan zichzelf niet onderscheidt. De coaches die bij mij een mentorship volgen, hebben allemaal 1 ding gemeen: ze leggen de focus op de verkeerde dingen, zijn harde werkers en hebben moeite met dat hun praktijk niet goed loopt. Het goede nieuws is: ik kan je hiermee helpen! Deze beginfase van je praktijk hoef je niet alleen te doorstaan. Sterker nog: liever helemaal niet! Ik ondersteun in dit traject coaches zoals jij en help jou om hetzelfde succes te gaan bereiken wat ik zelf heb bereikt. In een traject met mij, geef ik je tips en handvatten waarmee je zelf aan de slag gaat. 

ja, ik wil me aanmelden!

Ook ik struggelde ooit als startende coach en draai nu een succesvolle praktijk met een bovengemiddeld inkomen, een overvolle agenda en een enorm groeiend instagram account @geenrozewolk. Dit is voor jou ook weggelegd! Niet alleen geef ik je tips, maar begeleid ik je zodat jij dit alles ook kan bereiken! Hierdoor word je niet afhankelijk van mij, maar leer je op eigen benen staan als coach. Daarnaast groeit je zelfvertrouwen en heb je aan het einde van ons traject gereedschappen waar je de rest van je ondernemersleven plezier van hebt. 

Ik geloof dat dit voor jou is weggelegd!

“Als je altijd deed wat je deed, zal je altijd krijgen wat je kreeg.”

Dus start vandaag nog met je te onderscheiden van die andere coaches. Samen gaan we je niche vinden en leer ik jou de fijne kneepjes van het vak! Als je je nu inschrijft, krijg je een leuk cadeau om je progressie in bij te houden!

ja, ik wil me aanmelden!

Bonussen:

Je hebt tijdens dit traject tussendoor recht op support via whatsapp of mail.

Daarnaast krijg je een fijne podcast over het moederschap. Deze kan je downloaden en luisteren op een moment dat voor jou goed uitkomt.

Ik wil dit!

Aan het einde van dit 1 op een traject ga jij naar huis met:

Je durft de prijzen te vragen die je waard bent

Je weet hoe je cliënten aantrekt en aan je kan binden

Je staat zelfverzekerder in je schoenen als coach

Je draait een omzet die past bij het mooie werk wat je levert

Je social media kanalen groeien organisch en trekken potentiele cliënten aan

Je hebt je niche gevonden en bouwt hierin een trouwe following en clientèle op

Na dit traject kan je de eerste weken nog contact kunnen zoeken als dat nodig blijkt.

Dit programma is speciaal voor coaches die bereid zijn om hard aan zichzelf te werken. Die bereid zijn om tijd en energie te steken in hun ontwikkeling zowel in het ondernemerschap als in hun (werk)relaties. Je kunt bij mij helemaal jezelf zijn in een authentieke en veilige omgeving.

Wat houdt het programma praktisch in?

Het doel van het mentorship voor Life coaches traject is om echt te bepalen wat jou gaat onderscheiden van al die andere coaches. Ik help jou om een coachingspraktijk te ontwikkelen die bij jou past en die je vol zelfvertrouwen gaat draaien. 

- Traject van 6 maanden waarin we samen hard gaan werken aan jouw business strategie als coach. 

- Een 1-op-1 kick-off sessie van 1 uur waarin we samen je huidige situatie in kaart gaan brengen. We bepalen hierin jouw doelgroep. Gaan aan de slag met marketing, ik vertel jou oa hoe ik Instagram inzet voor meer grow & following. Bespreken we hoe we jouw onderneming naar de next level tillen. Daarnaast richten we ons op de mentale kant van het ondernemen. Wat zijn jouw overtuigingen die jou nog blokkeren?

- Na de kick-off heb je maandelijks een 1-op-1 coachingscall met mij van 30 minuten en gaan we samen aan de slag met het verder ontwikkelen van jouw business strategie. 

- Je hebt elke week recht op tussentijdse support via mail & whatsapp van mij. 

Ik wil dit!

De investering voor dit traject is € 4750,-. Is het lastig om dit in 1 keer te betalen? Dan kun je ook kiezen voor 2 maandelijkse termijnen van € 2375,-. 

Dit krijg je voor de investering: 
- Traject van 6 1-op-1 sessies

ik wil graag in 1 keer betalen

Investering: €4750,- excl. 21% btw

ik wil graag in 2 termijnen betalen

*De termijnen worden in 2 maandtermijnen afgeschreven

Investering: €2375,- per termijn*, excl. 21% btw