Podcast

Ik spreek over echte moederschap in mijn twee podcasts, “The Real Deal” (een samenwerking met BabyBytes) en “Super Mum is a Fraud” (in het engels). Lees meer & luister ze hier.

Dit doet ik niet alleen, maar iedere aflevering interview ik iemand over het moederschap, bijvoorbeeld kraamverzorgsters, een verloskundige, maar ook een logopedist, kinderarts, etc. Voor de tweede reeks interviewde ik een reeks bekende moeders. Zo komen onder anderen psycholoog en seksuoloog Eveline Stallaart, presentatrice Tess Milne en zangeres Sharon Doorson voorbij, die hun eigen ervaringen en ideeën over zwanger en mama zijn, bevallen en het ware moederschap delen en bespreken met mij. The Real Deal is eerlijk, herkenbaar, relativerend en vooral supporitve voor alle mama’s!

Je kent mij wellicht van mijn wekelijkse blogs, maar mogelijk heb je ook één van mijn boeken in de kast staan; Toen kreeg ik weer lucht en This is Post Partum. Als postpartum specialist voor moeders zonder roze wolk klim ik sinds twee jaar niet alleen in de pen, maar kruip ik ook regelmatig achter de microfoon voor mijn podcast. In The Real Deal bespreek ik allerhande zaken omtrent het moederschap. Geen taboe wordt ongemoeid gelaten. Let’s keep it real, mama’s! Ik bespreek in mijn podcast de issues en anekdotes waar je als ouders tegenaan loopt als je één of meerdere kindjes hebt gekregen.

Podcast: "The Real Deal"

Bekende moeders

The Real Deal

Seizoen 3!

apple podcast

spotify

De Apple podcast is coming soon!

The Real Deal

apple podcast

spotify

English Podcast: Super Mum Is A Fraud

In this internatipnal podcast, I talk with positive psycholy coach Sarah Babiker, based in Dubai about all things post partum. We’re debunking the perfect mother myth in every way possible. Our favorite segment in this podcast is the “Mom Fail.” Talking about keeping it real!
You can find our podcast on your favorite podcast channel or here:

Supermum is a fraud

apple podcast

spotify

let's
connect

on Instagram

@geenrozewolk