Gratis downloads over het echte moederschap

Volgens de statistieken beland 1 op de 10 moeders in een postnatale depressie. Mijn ervaring is, dat dit veel vaker voorkomt. De mama’s die bij mij in mijn coaching praktijk voor moeders komen, hebben allemaal een ding gemeen: ze leggen de lat te hoog voor zichzelf, zijn perfectionistisch ingesteld en hebben moeite met dingen accepteren en loslaten in het moederschap. Het goede nieuws is, ik kan je hiermee helpen! 

Misschien ben je nog niet bereid om aan een mama coaching traject te beginnen maar wil wel graag nu al eraan werken om je zelfvertrouwen als moeder te vergroten en meer van het moederschap te kunnen genieten. Dat kan meteen! 

Download hier onder een gratis podcast over moederschap, een meditatie om te ontspannen en de eerste drie hoofdstukken van mijn boek “Toen kreeg ik weer lucht”. Door deze gratis downloads geef ik je tips en handvatten waarmee je zelf aan de slag kan gaan.

Wil je misschien toch wel meer weten over mijn coaching trajecten voor moeders? 

neem contact met mij op

Video: Grenzen stellen in het moederschap. 

Gratis video: Grenzen stellen is een groot goed, want als je grenzen leert stellen, kom je niet alleen voor jezelf op, maar gaat je zelfvertrouwen ook groeien. In deze video vertel ik je hoe ik van people pleaser naar grenzen stellen ging. Ook vertel ik je waarom grenzen stellen zo belangrijk is als mama.

Download hier deze gratis video die je makkelijk kan kijken of luisteren tijdens het vouwen van de was, het geven van de fles of gewoon lekker in bed.

Download hier een gratis meditatie van 5 minuten die iedere mama kan en waar je geen volleerde yogi of mindfulness practitioner voor hoeft te zijn! Ontspan en laad in vijf minuten op, zodat je het moederschap weer beter aan kan.

De meditatie die elke moeder overal en op elk moment van de dag kan doen.

”Lees hier hoe ik ontsnapte aan de postpartum depressie die mij al maandenlang in de greep hield.”

Download gratis de eerste drie hoofdstukken van mijn boek “Toen kreeg ik weer lucht”

let's
connect

on Instagram

@geenrozewolk