Werk met mij

Frou Frou Begeleiding biedt verschillende Mama Coaching trajecten aan voor moeders die niet gelukkig zijn in moederschap.

Het is tijd om beter voor jezelf te gaan zorgen, mama!

Hier lees je meer over de mogelijkheden om samen met mij te werken.

“There is no way to be a perfect mother, but there are a million ways to be a good one.”

01

1 Op 1 Mama Coaching Sessies

Deze sessies zijn zowel voor zwangere mama’s als (net) bevallen moeders zonder roze wolk. Ik help je tijdens deze een op een sessies om je negatieve gedachten om te zetten naar positieve. Samen werken we in één op één sessies aan je zelfvertrouwen, maar ook aan de dingen waar jij op dit moment het meest last van hebt. Hierdoor kan je het moederschap na onze samenwerking weer helemaal aan. Je leert je eigen kwaliteiten hierin optimaal te benutten. Ook geef ik één op één meditatie lessen, zodat je leert te ontspannen in je hectische bestaan. In dit traject van zes sessies leer ik je door middel van simpele handvaten, hoe je de draaikolk aan negatieve gedachten kunt doorbreken en weer kan floreren binnen het (aanstaande) moederschap. Je leert hoe je bewuster en meer in het moment kunt leven. Hoe je kan kijken naar je emoties zonder daar een oordeel over te vellen of er van in paniek te raken. Door het een op een Mindful Mama traject leer je de maalstroom aan piekergedachten te doorbreken en ga je bewuster leven en ervaar je een groter gevoel van welbevinden. Deze persoonlijke gesprekken zijn zeer geschikt voor moeders die weinig grip hebben op hun rol als moeder en negatieve en angstige gedachten ervaren. De prijs voor het een op een traject is € 695,-

ik ben er klaar voor!

02

Mama Coaching Groep Sessies

Tevens organiseer ik groepsbijeenkomsten met meerdere moeders die een postnatale depressie hebben, zodat jullie je ervaringen met elkaar kunnen delen. Je kan je verhaal vertellen, zonder veroordeeld te worden in een vertrouwde en veilige omgeving. Zodat je ziet dat je niet de enige bent die zulke gedachten en gevoelens heeft. Mijn ervaring is, dat veel moeders hier enorm veel baat bij hebben, omdat ze zich begrepen en gehoord voelen. Ik begeleid jullie en zal aan elke groepssessie een herkenbaar thema hangen wat we gaan bespreken. Uiteraard mag je zelf ook dingen inbrengen die je bespreekbaar wil maken. Deze samenkomst is bedoeld voor de moeders die zich erg onzeker voelen over het moederschap en veel baat hebben bij het delen van hun gevoelens en belevingen. Per persoon betaal je voor de zes groeps-sessie € 175,-.

vertel me meer!

03

Zelfvertrouwen Vergroten In Het Moederschap

In dit programma ga ik je in 12 weken leren hoe je meer zelfvertrouwen kan ontwikkelen als moeder. Je krijgt een leuk werkboek en fijne video’s van mij, om je goed door dit onlineprogramma heen te helpen. Je komt in een online community (The Huddle) waar je in een veilige omgeving met andere moeders je ervaringen en vragen kan delen. Ik zal daar zelf ook regelmatig te vinden zijn. Tussendoor heb je 3 groepssessies en nog een 1 op 1 sessie met mij, waarin je al je vragen, bevindingen en aha momenten kan delen! Door “Zelfvertrouwen in het moederschap”, zal je beter in je vel komen te zitten als mama. Zodat je het moederschap beter aan kan. Je zal de meningen van anderen makkelijker van je af kunnen laten glijden en durven te vertrouwen op je intuitie. Je moedergevoel liegt namelijk nooit, je moet het alleen nog zien te vinden en er in gaan geloven. Het zit al in jou, het moet er alleen nog uit zien te komen en daar ga ik je mee helpen! Over drie maanden zit je heel anders in je vel en zal je trots zijn op wat je allemaal bereikt hebt!

Meer lezen

04

Mentorship voor (life) coaches

Elk jaar komen er honderden (life)coaches bij in Nederland. Mijn ervaring is, dat het gros hiervan zichzelf niet onderscheidt. De coaches die bij mij een mentorship volgen, hebben allemaal 1 ding gemeen: ze leggen de lat te hoog voor zichzelf, zijn harde werkers en hebben moeite met dat hun praktijk en social media niet goed loopt. Het goede nieuws is, ik kan je hiermee helpen! Deze ingewikkelde fase van het ontwikkelen van je praktijk hoef je niet alleen te doorstaan. Sterker nog: liever helemaal niet! Ik ga je begeleiden en zorgen dat je met zelfvertrouwen je praktijk gaat draaien en weet wat je doet als coach. In een traject van zes een op een sessies, geef ik je tips en handvatten waarmee je zelf aan de slag gaat. Hierdoor wordt je niet afhankelijk van mij, maar leer je op eigen benen staan als coach. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en heb je aan het einde van ons traject gereedschappen waar je de rest van je ondernemersleven plezier van hebt. “Als je altijd deed wat je deed, zal je altijd krijgen wat je kreeg”. Dus start vandaag nog met je te onderscheiden van die andere coaches. Samen gaan we je niche vinden en leer ik jou de fijne kneepjes van het vak!  

ik ben hier klaar voor!

let's
connect

on Instagram

@geenrozewolk