Werk met mij

Frou Frou Begeleiding biedt verschillende Mama Coaching trajecten aan voor moeders die niet gelukkig zijn in moederschap.

Het is tijd om beter voor jezelf te gaan zorgen, mama!

Hier lees je meer over de mogelijkheden om samen met mij te werken.

“There is no way to be a perfect mother, but there are a million ways to be a good one.”

01

1 Op 1 Mama Coaching Sessies

Deze sessies zijn zowel voor zwangere mama’s als (net) bevallen moeders zonder roze wolk. Ik help je tijdens deze een op een sessies om je negatieve gedachten om te zetten naar positieve. Samen werken we in één op één sessies aan je zelfvertrouwen, maar ook aan de dingen waar jij op dit moment het meest last van hebt. Hierdoor kan je het moederschap na onze samenwerking weer helemaal aan. Je leert je eigen kwaliteiten hierin optimaal te benutten. Ook geef ik één op één meditatie lessen, zodat je leert te ontspannen in je hectische bestaan. In dit traject van zes sessies leer ik je door middel van simpele handvaten, hoe je de draaikolk aan negatieve gedachten kunt doorbreken en weer kan floreren binnen het (aanstaande) moederschap. Je leert hoe je bewuster en meer in het moment kunt leven. Hoe je kan kijken naar je emoties zonder daar een oordeel over te vellen of er van in paniek te raken. Door het een op een Mindful Mama traject leer je de maalstroom aan piekergedachten te doorbreken en ga je bewuster leven en ervaar je een groter gevoel van welbevinden. Deze persoonlijke gesprekken zijn zeer geschikt voor moeders die weinig grip hebben op hun rol als moeder en negatieve en angstige gedachten ervaren. De prijs voor het een op een traject is € 695,-

ik ben er klaar voor!

02

Online 'Mama Tribe' Groep Sessies

Ook organiseer ik groepsbijeenkomsten met meerdere moeders, en aanstaande moeders, die geen roze wolk ervaren, in twee aparte groepen. Zodat jullie je ervaringen met elkaar kunnen delen. Je kan je verhaal vertellen, zonder veroordeeld te worden in een vertrouwde en veilige omgeving. Zodat je ziet dat je niet de enige mama bent die zulke gedachten en gevoelens heeft. Mijn ervaring is, dat veel (aanstaande) moeders hier enorm veel baat bij hebben, omdat ze zich begrepen en gehoord voelen. Ik begeleid jullie en zal aan elke groepssessie een herkenbaar thema hangen wat we gaan bespreken. Uiteraard mag je zelf ook dingen inbrengen die je bespreekbaar wilt maken. Deze samenkomst is bedoeld voor de moeders en zwangere mama’s die zich onzeker voelen over het moederschap en veel baat hebben bij het delen van hun gevoelens en gedachten. Per persoon betaal je voor zes groepssessies €198,-

vertel me meer!

03

 Online Programma Zelfvertrouwen voor Mama’s

Wil jij aan de slag om meer zelfvertrouwen ontwikkelen als mama, maar wel op jouw eigen tempo en in jouw eigen tijd? Dan is mijn Online Programma voor Mama’s iets voor jou. Bij dit programma ontvang je twaalf online modules voor slechts €99,-, met in elke module video’s en een werkboek om je fijn door het programma heen te begeleiden. Hiermee leer je stap voor stap alle tools hoe jij jouw zelfvertrouwen als mama kan vergroten en zal je beter in je vel komen te zitten. Het fijne van dit online programma is dat jij bepaalt hoe snel of hoe langzaam je hier doorheen gaat. Na deze twaalf modules durf je meer op jouw moedergevoel te vertrouwen en zal je trots zijn op wat je hebt bereikt.

Meer lezen

04

Mentorship voor (life) coaches

Elk jaar komen er honderden (life)coaches bij in Nederland. Mijn ervaring is, dat het gros hiervan zichzelf niet onderscheidt. De coaches die bij mij een mentorship volgen, hebben allemaal 1 ding gemeen: ze leggen de lat te hoog voor zichzelf, zijn harde werkers en hebben moeite met dat hun praktijk en social media niet goed loopt. Het goede nieuws is, ik kan je hiermee helpen! Deze ingewikkelde fase van het ontwikkelen van je praktijk hoef je niet alleen te doorstaan. Sterker nog: liever helemaal niet! Ik ga je begeleiden en zorgen dat je met zelfvertrouwen je praktijk gaat draaien en weet wat je doet als coach. In een traject van zes een op een sessies, geef ik je tips en handvatten waarmee je zelf aan de slag gaat. Hierdoor wordt je niet afhankelijk van mij, maar leer je op eigen benen staan als coach. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en heb je aan het einde van ons traject gereedschappen waar je de rest van je ondernemersleven plezier van hebt. “Als je altijd deed wat je deed, zal je altijd krijgen wat je kreeg”. Dus start vandaag nog met je te onderscheiden van die andere coaches. Samen gaan we je niche vinden en leer ik jou de fijne kneepjes van het vak!  

ik ben hier klaar voor!

let's
connect

on Instagram

@geenrozewolk