Mama Coaching

groepsessies

Bij Frou Frou Begeleiding kun je terecht als je geen roze, maar een grijze wolk ervaart. Ik help je om je negatieve gedachten om te zetten in positieve. Een post partum depressie zou geen enkele moeder alleen hoeven te doorstaan. Deze groepsbijeenkomsten zijn met meerdere moeders die een postnatale depressie hebben, zodat jullie je ervaringen met elkaar kunnen delen. Je kan je verhaal vertellen, zonder veroordeeld te worden in een vertrouwde en veilige omgeving. Zodat je ziet dat je niet de enige bent die zulke gedachten en gevoelens heeft. Mijn ervaring is, dat veel moeders hier enorm veel baat bij hebben, omdat ze zich begrepen en gehoord voelen. Ik begeleid jullie en zal aan elke groepssessie een herkenbaar thema hangen wat we gaan bespreken. Uiteraard mag je zelf ook dingen inbrengen die je bespreekbaar wil maken. Deze samenkomst is bedoeld voor de moeders die zich erg onzeker voelen over het moederschap en veel baat hebben bij het delen van hun gevoelens en belevingen. 

Herken je dit?

Je voelt je eenzaam in het moederschap.
Je vraagt je dagelijks af hoe al die andere moeders dit doen. 
Je worstelt jezelf door de dagen heen en vraagt je af: is dit het nu?
Voor je gevoel ben je de enige moeder die zich niet happy voelt na de bevalling.
Het moederschap valt je zwaar en je mist aansluiting op je omgeving.
Je hebt het gevoel dat andere moeders het veel beter doen dan jij en kijkt daar soms jaloers naar.

Je eenzaam en geïsoleerd voelen als moeder stopt vandaag nog! Je hoeft dit niet alleen te doen, sterker nog: liever helemaal niet. Er zijn zoveel moeders die, net als jij, ook niet op die roze wolk zitten. Mama’s die ook worstelen met het moederschap en die connectie met andere medestanders missen. Ik ga je in deze groepssessies in contact brengen met leuke andere moeders die ook op zoek zijn naar herkenning en ondersteuning. Hierdoor wordt de eenzaamheid doorbroken en voel je niet langer alleen. Durf die connectie aan te gaan en voel wat dit met je doet. Over een tijdje zit je er een stuk positiever bij, lieve mama. Dat verdien je!

Dat kan anders!

Stel je voor:

Je durft open en eerlijk te zijn over de negatieve gedachten die je soms hebt over het moederschap.
Je voelt je veilig en weet dat wat je ook voelt, het niets afdoet aan je kwaliteiten als moeder.
Je staat stevig in je schoenen als mama, ongeacht wat er zich in je leven afspeelt.
Je herkent je in de verhalen van andere moeders en weet dat het niet aan jou ligt.
Je ziet dat andere moeders ook worstelen en put kracht uit het idee dat je niet alleen bent. Je accepteert jezelf precies zoals je bent, van binnen en van buiten.

ja, dat zou ik graag willen

Zo doe je dat:

De meeste mama’s hebben moeite met de enorme verandering die op hen afkomt als ze net bevallen zijn. Weet dat dit volkomen normaal is en je daar niet voor hoeft te schamen. Soms heb je het gevoel dat je wordt verzwolgen door de zorg van je kindje, de negatieve gedachten over het moederschap en de enorme verantwoordelijkheid die op je drukt. Daarnaast voel je je steeds verder verwijderd van het ‘normale’ leven en zit je geïsoleerd thuis met je baby. Wat als ik je zou vertellen dat je ook kunt genieten van het moederschap? Dat je die schuld- en schaamtegevoelens van je af kunt laten glijden, zonder dat het impact op je heeft? Zodat je kunt genieten van je kindje, en weer midden in het leven staat. Tijdens deze zes online groepssessies leer je dit. 

Dit mama coaching programma vindt plaats in een online community en helpt je de eenzaamheid te doorbreken. Je hebt niet langer het gevoel dat je overleeft, maar dat je weer deelneemt aan het leven. Je kijkt niet langer toe vanaf de zijlijn, maar voelt je weer verbonden met anderen. In deze zes groepssessies doorbreken we alle taboes die er bestaan over het moederschap. Hierdoor voel je je begrepen, gehoord en ondersteund als mama.
 
En meld je je nu aan?

ja, ik wil me aanmelden!

"De begeleiding van Tilda is:
- laagdrempelig 
- respectvol
- empathisch 
- met humor.

Je voelt je:
- niet meer alleen 
- begrepen 
- gelijkwaardig. 

Recensie

Het is goed omdat:
- je alleen niet uit de vicieuze cirkel komt 
- je door de handvatten weer verder kunt
- je vertrouwen krijgt dat het weer goed komt. 

Persoonlijke tip van mij: een postnatale depressie krijgen is niet leuk, maar je bent niet gek of raar. Ook is het niet jouw schuld, het overkomt je. Praat erover en vraag snel hulp. Het is oké en geloof mij: alles gaat weer voorbij! Geef jezelf tijd en stel realistische doelen. Je komt hier sterker uit.”

- Anita Kerkstra

Anita Kerkstra:

Bonussen:

Je krijgt van mij een extra Q&A, waarin je tussendoor vragen kunt stellen als je onverhoopt vastloopt of extra vragen hebt over het proces waar je doorheen gaat.

Daarnaast krijg je een fijne podcast over het moederschap. Deze kun je downloaden en luisteren op een moment dat voor jou goed uitkomt

Ik wil dit!

“Via Instagram kwam ik uit bij Tilda van Frou Frou begeleiding. Ik heb een zware postnatale depressie achter de rug en wilde met wat coaching sessies proberen van de antidepressiva af te komen. 

Dit is me gelukt, met Tilda als stok achter de deur. 
Tilda en ik hadden contact via de telefoon met beeldbellen, omdat we niet heel dicht bij elkaar in de buurt wonen..Dit was voor mij perfect! 
Tilda gaf me praktische tips en adviezen en gaf me raad of een luisterend oor wanneer ik dat nodig had. 

Mijn boodschap aan andere vrouwen die die grijze wolk na hun bevalling ervaren: je bent niet alleen, je bent niet raar, je gevoelens zijn niet raar. ZOEK HULP! Tilda, bijvoorbeeld.” 
- Joyce van den Berg

Recensie

Je staat steviger in je schoenen als mama en straalt dit uit.
Je bent weerbaarder, waardoor je goed om kunt gaan met tegenslagen.

Je voelt je niet langer eenzaam, omdat je een mama tribe om je heen hebt die je begrijpt.

Je staat niet langer in de overlevingsstand, maar geniet van balans in het moederschap.

De mening van een ander glijdt van je af en doet geen afbreuk aan je gemoedstoestand of zelfvertrouwen.

Na dit traject heb je dat gewilde zelfvertrouwen wat je vroeger alleen zag bij anderen.

Je durft je gedachten en gevoelens makkelijker te delen waardoor je je niet langer geïsoleerd voelt als moeder

Dit heb je bereikt aan het einde van de zes online Mama coaching groep sessies:

En heb je na de zes sessies toch nog behoefte aan contact? Dan is dat geen probleem.

Dit programma is echt bedoeld voor de moeders die bereid zijn om grote stappen vooruit te maken om meer balans te krijgen in het moederschap. Mama’s die bereid zijn om tijd en energie te steken in hun ontwikkeling als moeder en vrouw. Dit is een groep en mama coaching programma waar je je niet hoeft te verontschuldigen voor wat je allemaal denkt en voelt. Je kunt helemaal jezelf zijn in een authentieke en veilige omgeving.

Ik wil dit!

De investering voor dit traject is € 175. Is het lastig om dit in 1 keer te betalen? Dan kun je ook kiezen voor 2-maandelijkse termijnen van € 88. 

Dit krijg je voor de investering: 
- Traject van 6 groep sessies via zoom

ik wil graag in 1 keer betalen

Investering: €175,- incl. btw

ik wil graag in 2 termijnen betalen

*2e termijn wordt na 1 maand afgeschreven

Investering: €88,- per termijn*, incl. btw