Online Programma: Zelfvertrouwen voor Mama’s

Ontwikkel meer zelfvertrouwen in het moederschap

NU KAN JE MIJN ONLINE PROGRAMMA METEEN DOWNLOADEN & OP JE EIGEN TEMPO VOLGEN!

In dit programma ga ik je in 12 online modules leren hoe je meer zelfvertrouwen kan ontwikkelen als moeder. Je krijgt een leuk werkboek en fijne video’s van mij, om je goed door dit online programma heen te helpen. Het fijne van dit online programma is dat jij bepaalt hoe snel je gaat - en je volgt het programma gewoon vanuit je eigen huis of waar jij maar wilt. 

Door “Zelfvertrouwen in het moederschap”, zal je beter in je vel komen te zitten als mama. Zodat je het moederschap beter aan kan. Je zal de meningen van anderen makkelijker van je af kunnen laten glijden en durven te vertrouwen op je intuïtie. Je moedergevoel liegt namelijk nooit, je moet het alleen nog zien te vinden en er in gaan geloven. Het zit al in jou, het moet er alleen nog uit zien te komen en daar ga ik je mee helpen!

Bij Frou Frou Begeleiding kun je terecht als je geen roze, maar een grijze wolk ervaart. Ik help je om je negatieve gedachten om te zetten in positieve. Een postpartum depressie zou geen enkele moeder alleen hoeven te doorstaan.

DOWNLOAD MIJN ONLINE PROGRAMMA VOOR €99,-

Herken je dit?

Je voelt je vaak onzeker in het moederschap en zou je zelfvertrouwen zo graag willen vergroten.
Je vraagt je dagelijks af: ben ik wel goed genoeg als moeder?
Het leven als mama valt je zwaar zonder dat je begrijpt waarom.
Je wil zo graag genieten van het moederschap, maar elke dag is een struggle.
De onzekerheid in je leven als mama is allesomvattend aanwezig en je ku­­nt het maar niet van je afschudden 
Je hebt het gevoel dat het moederschap anderen veel makkelijker afgaat en bent daar soms jaloers op.

Je constant laten leiden door onzekerheid, stopt vandaag nog, lieve mama! Je zelfvertrouwen vergroten is iets wat je aan kunt leren. Ik ben daar het levende voorbeeld van. Durf op je intuïtie te vertrouwen en leer hoe je van jezelf kunt houden, precies zoals je bent. Zonder twijfel en zonder schuldgevoel. Want dat verdien je!

Dat kan anders!

Stel je voor:

Je durft te vertrouwen op je moedergevoel, ook als je een baaldag hebt. 
Je voelt je zeker in je rol als mama en laat je niet meer beïnvloeden door de picture perfect beelden die je online en offline voorbij ziet komen.
Je kunt de negatieve gedachtestroom in je hoofd stoppen en kunt weer ontspannen.
Je maakt betere keuzes in het leven en deze hebben een positieve impact op jou én op je gezin. 
Je durft vaker nee te zeggen in plaats van steeds te pleasen. 
Je houdt van jezelf precies zoals je bent en dat voelt heerlijk.

ja, dat wil ik!

Zo doe je dat:

Geef je nu op voor mijn Online Programma Zelfvertrouwen voor Mama’s en breng meer balans en zelfvertrouwen in je leven als moeder. Je ontvangt 12 online modules met in elke module video’s van mij en een werkboek om je goed door het programma heen te begeleiden. Hiermee krijg je stap voor stap alle tools voor hoe jij jouw zelfvertrouwen als mama kan vergroten.
Het fijne van dit online programma is dat jij bepaalt hoe snel je gaat. Je kan elke week één module doen of je neemt er langer de tijd voor. Doe hierin wat goed voelt voor jou. Het fijne is: je volgt het programma gewoon vanuit je eigen huis of waar jij maar wilt. 

Met behulp van de twaalf online modules leer je hoe je jezelf op de eerste plek zet. Want als jij het niet doet, wie dan wel?

De investering voor het Online Programma voor Mama’s is € 99,-. 

Download nu!

Heb je tijdens of na afloop van het online programma behoefte aan meer begeleiding? Dat kan! Tijdens het online programma, of als je alles hebt afgerond, kan je een 1-op-1 sessie aanvragen met mij via Zoom. In deze online sessie van ongeveer drie kwartier bespreken we je progressie, leermomenten en eventuele vragen waar je nog mee zit. 
Normaal is de investering van deze sessie €85,-. In combinatie met het Online Programma voor Mama’s is dit slechts € 55,-. Je kan dit er nu al bij aanvragen of op een later moment. 

Aanvullende 1-op-1 sessie

meld je nu aan

“Als je twijfelt of Tilda van Frou Frou begeleiding je kan helpen, zeg ik volmondig JA! Tilda heeft mij echt heel erg geholpen, om uit mijn PND te komen. Ik was eerst onder begeleiding van het ziekenhuis, maar wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet om Tilda een berichtje te sturen. Ze nam snel contact op en bij haar durfde en kon ik echt alles bespreken en mezelf zijn. Goede, praktische oefeningen die echt helpen en Tilda is er altijd voor je. Ik ben haar zo dankbaar!
- Janneke Spuijboek

Recensie

Bonus:Je krijgt een fijne podcast over het moederschap. Deze kun je downloaden en luisteren op een moment dat voor jou goed uitkomt.

Ik wil dit!

“Ik heb een aantal sessies bij Tilda gevolgd. Inmiddels gaat het een stuk beter met mij. Tilda heeft mij laten inzien dat ik niet alleen ben en mij totaal niet hoef te schamen voor mijn gevoelens en verdriet. Zelf hoop ik door middel van mijn ervaringen andere vaders en moeders te kunnen steunen.Dankjewel Tilda voor je luisterende oor en de erkenning!”
- Janneke Bloem

Recensie

Je voelt je zelfverzekerd als moeder en straalt dit uit.

Je bent weerbaarder, waardoor je goed om kunt gaan met tegenslagen.

Onzekere gedachten brengen jou niet langer van je stuk.

Je kunt het moederschap weer aan en floreert hier zelfs in.

Je weet wat je innerlijke negatieve overtuigingen zijn en hoe je hiermee om kunt gaan. 

Je hebt een mindful manier van leven ontwikkeld en geniet van de kleine dingen des levens.

De mening van een ander glijdt van je af en doet geen afbreuk aan je gemoedstoestand of zelfvertrouwen.

Na dit traject heb je dat gewilde zelfvertrouwen ontwikkeld wat je vroeger alleen zag bij anderen.

Je maakt van jezelf een prioriteit en stelt duidelijke grenzen.
Na deze drie maanden kun je de eerste weken nog contact kunnen zoeken als dat nodig blijkt.

Aan het einde van het Online Programma Zelfvertrouwen voor Mama's heb je veel bereikt:

DOWNLOAD MIJN ONLINE PROGRAMMA NU VOOR €99,-!

Dit programma is echt bedoeld voor de moeders die bereid zijn om grote stappen vooruit te maken. Mama’s die bereid zijn om tijd en energie te steken in hun ontwikkeling als moeder en vrouw. 

Download mijn
online programma nu en volg het op je eigen tempo!

De investering voor het online programma  is €99.

Dit krijg je voor de investering: 
- Toegang tot het online programma met 12 online modules met in elke module video’s van mij en een werkboek om je goed door het programma heen te begeleiden.

download mijn online programma nu

Investering: €99,- incl. btw