Podcast voor meoders

February 25, 2022

Het eerlijke hormonen verhaal van Fleur Eysberg

Uncategorized

Het verhaal van Fleur die niet genoeg handen heeft om duizend ballen hoog te houden

Ik ben Fleur Eysberg, 28 jaar en mama van zoontje June van drie jaar en dochtertje Mint van negen maanden. Ik ben zeven jaar samen met Randy, maar nog niet getrouwd. Op dit moment wonen we nog in Amsterdam maar, we verhuizen dit jaar naar Amersfoort.

Yes, a brand new year, 2022! Ik ben zo klaar voor je. In februari ‘21 begon mijn zwangerschapsverlof. Althans, ik hoefde niet te werken maar ik was hoogzwanger in lockdown met een peuterpuber van een zoon. In maart afgelopen jaar werd onze dochter Mint geboren. De bevalling was bijna zoals ik hem in gedachte had. Ik mocht haar na een vlotte voorspoedige bevalling aanpakken onder water. Het was helaas niet thuis want ik werd ingeleid maar het was verder precies zoals ik voor ogen had. Ik had mij dan ook helemaal suf gemanifesteerd. Ik vertel hier ook over in de podcast talk met Tilda.

Teveel ballen hoog houden

Van Mint geniet ik iedere seconde. Wat dat betreft zit ik op een knalroze wolk. Ik vind het moederschap namelijk heerlijk en soms ook makkelijk. Althans, het gaat mij makkelijk af. Maar, die duizend ballen hooghouden vind ik maar ruk. Hoezo moeten wij vrouwen zo veel? Borstvoeding?! Na drie maanden weer werken? Na negen weken weer strak in je vel? Een sexy poes in bed zijn? Maar, daarnaast ook nog je vriendinnen onderhouden en een huishouden runnen. Ik vind het veel.

Er staan teveel tabbladen open

Mijn brein draait overuren en dát benauwd mij. Soms wil ik gewoon even de boel de boel laten en wegrennen van mijn verantwoordelijkheden. Maar dat gaat niet en er zijn rekeningen die betaald moeten worden. De voorraden moeten op tijd aangevuld worden en wil ik soms weer even vriendje en vriendinnetje zijn in plaats van papa en mama. Ach, ook dat komt wel weer. Voor als nu is iedereen gezond en zijn we gelukkig. Op af en toe een discussie met mijn zoon of vent na ;).

Podcast talk met Tilda

In de podcast aflevering praat ik met Tilda over hoe heftig ik hormonen vond. Soms namen ze me helemaal over en dat vond ik lastig. Ook beïnvloedden de hormonen mijn relatie met Randy. Ik blijf die hormonen heel intens vinden. Luister in de nieuste aflevering van “The Real Deal” over hoe ik om ging met die hormonen en mijn ervaringen hiermee.

let's
connect

on Instagram

@geenrozewolk