vooruitblik 2017

December 21, 2016

Vooruitblik naar 2017

Postnatale depressie

Nu het einde van het jaar nadert, doet iedereen massaal aan terugblikken. De jaaroverzichten zijn niet van de lucht, deze weken. Er is dit jaar een hoop gebeurd en ja ook ik denk daar vaak aan terug. De start van Frou Frou Coaching bijvoorbeeld en alle mooie dingen die daarna gebeurd zijn. Alle moeders die ik heb mogen helpen, de mooie ontmoetingen dit jaar en natuurlijk mijn boek. Toch kijk ik eerlijk gezegd, liever vooruit. Naar wat er nog komen gaat.
Ik kijk dus erg uit naar 2017! Er staan weer mooie dingen te gebeuren! Een nieuwe samenwerking met verschillende zorginstellingen en zoals het er nu uitziet, zal mijn boek in april 2017 uitkomen! Daarnaast ben ik hard bezig om accreditaties te behalen, zodat mijn coaching sessies zullen worden vergoed door de zorgverzekeraars! Als alles goed gaat, zal dit medio 2017 gaan gebeuren! Ik blijf mijn missie, om zoveel mogelijk moeders te helpen die een postnatale depressie hebben, centraal stellen.

Ik hoop dat jij ook uitkijkt naar 2017! Of je nu mama wil worden, inmiddels al zwanger bent of de bevalling net achter de rug hebt. Voor iedereen staan er weer mooie dingen te gebeuren. Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Of je deze nu ziet of niet, ze zijn er altijd. Wie weet denk je al heel lang na om van baan te veranderen? Of wil je nu eindelijk eens gaan werken aan jezelf. Dat laatste is heel herkenbaar. Veel moeders willen op welke manier dan ook, zichzelf graag ontwikkelen. Soms is het een simpele versie van deze wens, zoals lekker gaan sporten. Een andere moeder merkt wellicht, dat ze na de bevalling zichzelf niet is en vraagt zich af of dit het nu is. Deze moeders hebben een extra steuntje in de rug nodig.

Misschien voel jij je helemaal niet happy en kan dat nieuwe jaar je gestolen worden? Mail dan naar info@froufroucoaching.nl. Ik kan je hiermee helpen!
Ook ik zat ooit op een grijze, in plaats van een roze wolk en ik wist me met mezelf geen raad. Schroom niet om hulp te zoeken: een op de drie mama’s zit na de bevalling niet op een roze wolk. Neem jezelf dus niks kwalijk en trek de stoute schoenen aan. Zie als 2017 als een frisse start en meld je aan voor bijvoorbeeld een mindfulness traject of een groepsbijeenkomst. Wat je ook kiest: ik hoop dat je samen met mij wil werken aan een nog betere versie van jezelf.

Voor nu wens ik alle moeders en hun gezinnen een heel gezond en gelukkig 2017 vol ontwikkeling. Want dat verdien je!

let's
connect

on Instagram

@geenrozewolk