Mijn booktour gaat beginnen

September 29, 2020

This Is Post Partum brengt me naar Dubai

book tour, geen roze wolk, Postnatale depressie

Mijn book tour gaat beginnen!

Afgelopen juni lanceerde mijn Engelse boek “This Is Post Partum.” Een droom die uitkwam, een internationaal boek publiceren! Ongelofelijk! Het is zo’n mega stap in mijn werk met moeders (en vaders) zonder roze wolk. Ik kan het soms nog steeds niet geloven dat dit allemaal gebeurt. Door de pandemie, was het lang onduidelijk hoe mijn book tour zich zou vormgeven en of ik überhaupt ergens naartoe zou gaan. De lancering begon digitaal met veel internationale aandacht voor mijn boek. Zo werd mijn artikel gepubliceerd in The Washington post en werd ik geïnterviewd door Jenny Mc Carthy. Ook zou ik naar New York vliegen om daar mijn book tour te gaan beginnen, maar met wat er allemaal gaande is in Amerika en de stijgende Corona cijfers, vond zowel mijn team als ik dat geen goed idee.

De kogel ging door de kerk

Dus besloten we dat we gingen kijken of de book tour in Dubai zou kunnen starten. Daar is mijn internationale uitgever (The Dreamwork Collective) gevestigd. Heel lang was het onzeker of ik er naartoe kon gaan of niet. Zowel daar als hier, fluctueerde de cijfers enorm. Afgelopen week ging de kogel door de kerk: ik ga naar Dubai. Heel snel al! Aanstaande vrijdag vliegen we al. Het voelt enerzijds heel spannend en anderzijds helemaal te gek dat dit nu eindelijk gaat gebeuren. Er worden drie evenementen georganiseerd die binnen de huidige richtlijnen en veiligheidsmaatregelen gaan plaatsvinden. Dubai hanteert een stuk strengere richtlijnen dan Nederland. Dus alles wordt heel goed geregeld door mijn team in Dubai.

Overstelpt met mails

Zodra het nieuws bekend werd dat ik naar Dubai zou gaan vliegen, werd ik overstelpt met berichtjes van moeders en vrouwen uit Dubai die willen komen naar mijn events. Zo leuk om te merken hoe zeer mijn boek nu leeft in de wereld. Er bevallen wereldwijd duizenden moeders per dag midden in deze pandemie die nog verre van over is. Ik vond bevallen in het “oude normaal” al intens. Laat staan als je nu gaat bevallen en zoveel spanning in en om je heen ervaart. Geen kraambezoek, geen hulp en vaak ook geen roze wolk. Het is een van de raarste tijden om nu te leven. Laat staan om nu midden in een pandemie moeder te worden.

Ik ben zo dankbaar

Ik voel me enorm dankbaar dat ik iets kan betekenen voor al deze moeders en vaders zonder roze wolk. Ik heb zo te doen met alle ouders die nu worstelen tijdens de eerste periode na de bevalling. De slapeloze nachten, het enorme verantwoordelijkheidsgevoel en alles leren omtrent je kersverse baby. Tel daar de Corona Crisis bij op en je hebt de poppen aan het dansen. Het is voor mij een groot voorrecht dat ik dit werk mag doen, na alles wat ik zelf heb meegemaakt toendertijd. Ik kijk enorm uit naar ons Dubai avontuur en wat we allemaal gaan zien en meemaken. Uiteraard neem ik jullie mee achter de schermen op zowel mijn Nederlandse account  als mijn Engelse account .

Ben je net bevallen?

Ben je zelf net bevallen en zit je niet lekker in je vel? Mail dan naar info@froufroubegeleiding.nl. Ik ga je hiermee helpen, zodat je weer goed in je vel komt te zitten en het moederscha aan kan!

let's
connect

on Instagram

@geenrozewolk