Breaking news

August 19, 2016

Breaking news!

boek, geen roze wolk, het moederschap, lifecoach moeders, mama's, Postnatale depressie, Tips

Ik heb groot nieuws! Sommigen van jullie weten dit al, maar voor wie dit nog niet weet: ik ben druk bezig met het schrijven van een boek! Dit boek is een gids voor de moeders zonder roze wolk. Voor de mama’s, die het na de bevalling niet zo rooskleurig inzien. Het staat vol met anekdotes en tips hoe je deze grijze donderwolk te lijf kan gaan.

Toen ik midden in mijn postnatale depressie zat, kon ik nergens een boek vinden dat voldeed aan mijn wensen. Ik vond overal dikke pillen met honderden bladzijden. Als je in een depressie zit, kan je je hier onmogelijk toe zetten. Je hebt de concentratie van een goudvis, dus zo’n dik boek is onmogelijk om doorheen te komen. Ik zocht en ik zocht, en vond zelfs “Postnatale depressie voor dummies”. Ja echt! Ik vond het aanbod om te huilen en dacht: waarom kan ik nergens een leuk en praktisch boek vinden met tips, gevoed met een gezonde dosis humor? Zo jammer!

Ik blogde al een paar jaar en toen ik een beetje begon op te krabbelen uit mijn depressie, besloot ik om hier een blog over te schijven. Deze blog was een rauwe, eerlijke optekening van wat zich op dat moment in mijn leven afspeelde. Voor wie hem wil lezen, kijk op: http://bit.ly/2biiycf . Na het publiceren van deze blog, werd ik overspoeld met liefdevolle reacties, mailtjes en berichtjes. Moeders mailden me, dat mijn verhaal ook hun verhaal was. Dat ze zo blij waren om te lezen, dat ze hier niet alleen in stonden. Mijn verhaal kwam blijkbaar enorm binnen en veel mensen zeiden tegen me: waarom ga je hier geen boek over schrijven? Dus toen dacht ik: Waarom ook niet! Ik ga het gewoon doen! Ik ga een boek schrijven!

Een boek is niet zomaar geschreven. Het is een lang en enerverend proces, waar ik enorm veel energie van krijg! Er gaat uiteraard ook een hoop tijd in zitten. Ik vind het leuk om mijn cliënten en volgers hiervan op de hoogte te houden, vandaar deze nieuwsbrief. Binnenkort ga ik samen met de vormgevers om de tafel zitten, om mijn book cover te bespreken. Ik zou het leuk vinden om jouw mening hierover te horen. Om te luisteren naar wat jullie denken, wat relevant is om hierin mee te nemen.

Blijf me volgen op social media en zie de eerste updates over mijn upcoming book! Tot snel!

 

 

let's
connect

on Instagram

@geenrozewolk