Mijn boek: Een meisjesdroom die waar werd

May 17, 2017

De meisjesdroom die waar werd

aankondiging, boek, boek schrijven, coach, geen roze wolk, het moederschap, lifecoach moeders, mama's, moeders, nieuwbakken moeder, Nieuwe rol, Postnatale depressie, uitgeven, zelfvertrouwen, zwanger

Het was een meisjesdroom die waar werd. Ik had een boek geschreven en dat zou binnenkort uitkomen. Ik had van te voren nooit kunnen bedenken, dat dit allemaal zou gaan gebeuren. Als je je midden in een postnatale depressie bevindt, is het haast onmogelijk voor te stellen, dat je hier ooit positief uit gaat komen. Je voelt je een ontaarde moeder en wordt verteerd door schaamte- en schuldgevoelens. Toch gebeurde het! En hoe!

De middag dat mijn boek thuis werd bezorgd, rukte ik de dozen uit de handen van de bezorger en griste ik er eentje open, zo snel als mijn handen konden. Ik haalde het eerste exemplaar eruit en bekeek hem vol bewondering, maar ook verbazing. Dit is het. My masterpiece. Het voelde onwerkelijk. Ik duwde het boek tegen me aan, alsof dit mij een meer realistisch gevoel zou geven. Dat dit echt mijn boek was. Ik raakte emotioneel en besloot dit moment heel bewust in me op te nemen en nooit meer te vergeten.

De weken die volgden waren een gekkenhuis. Ik heb mijn eigen netwerk aangeboord en ineens liep het heel hard. Ik werd benaderd door Flair, Ouders van Nu, Vrouw en voor ik het wist kwam ik op de radio. Eerst bij Golfbreker in Amersfoort en vorige week bij Radio 1 van de NOS. Ik reed het Mediapark op en ik weet nog dat ik dacht: is this happening for real? Ik parkeerde mijn auto voor de NOS studio en werd de gangen door het pand heen geleid. Onderweg  met mijn boek onder mijn arm, kwam ik over de verschillende nieuwsredacties. Ook langs de studio waar het journaal wordt opgenomen. Ik ben meteen naar binnen gedoken om een foto te maken Je bent een groupie of je bent het niet.

Toen was het afgelopen vrijdag zover. Mijn boeklancering vond plaats. Het was precies zoals ik het me had voorgesteld. Het voelde enerzijds heel onwerkelijk om daar te staan, anderzijds nam ik het moment heel erg bewust in me op. Het is een once in a lifetime experience. Ik heb er intens van genoten, het was geweldig! RTV Utrecht belde in de week die eraan voorafging. Ze wilden graag een profiel over mij maken. Of ik dat leuk vond. Is dat een serieuze vraag, stamelde ik. Natuurlijk! Ze kwamen naar de boeklancering en een paar dagen later bij mij thuis. Ze interviewden zowel mijn man als mijzelf en filmden ons meisje toen ze uit school kwam. Inmiddels stromen de interviewaanvragen binnen. Ik verschijn binnenkort in de Grazia, Mijn Geheim, She Post Online. Nu hopen dat De Wereld Draait door ook lukt! Wist je trouwens  dat je mij kan tippen als gast? Als ze meer dan twintig tips binnen krijgen, nemen ze de tip serieus. Zou je mij een groot plezier willen doen en mij aan willen melden via: https://dewerelddraaitdoor.vara.nl/pagina/tip-de-tv-draait-door. Je kan ze ook direct mailen via: detvdraaitdoor@vara.nl. Alvast heel erg bedankt!

Inmiddels is mijn boek behalve op bol.com en bruna.nl ook verkrijgbaar via mijn eigen website: www.froufroubegeleiding.nl. Dus zoek je nog een fijn cadeau voor je zus, vriendin, buurvrouw of collega? Bestel “Toen kreeg ik weer lucht” nu voor € 20 en krijg de verzendkosten cadeau!

let's
connect

on Instagram

@geenrozewolk